Bedrukt textiel

Een keukenschort met een persoonlijke tekst, dat is een leuk cadeau

Een persoonlijke tekst ontwerpen wij voor u op maat. Voor op een keukenschort, rompertje of t-shirt. Heeft u zelf een leuk ontwerp, laat het weten, dan vervaardigen wij het uit het benodigde materiaal en persen het op het kledingstuk. Leuk om cadeau te geven tijdens de feestdagen bij Sinterklaas of kerst.

Mogelijkheden
Onze mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. Van 1 exemplaar tot bijvoorbeeld 50 of wellicht 100 items kunnen wij in huis voor u vervaardigen. Een bedrukt kledingstuk wordt altijd goed ontvangen. Het is handig voor een sportclub, hip voor een vriendengroep, onderscheidend als kraamcadeau of gewoon leuk voor uzelf.

Wij bedrukken o.a.
– keukenschorten
– rompertjes
– t-shirts
– sweaters
– polo’s
– overalls / kinderoveralls

bedrukt textiel schort cadeau zuid-scharwoude langedijk

Keukenschort
Wij maken het ontwerp voor de bedrukking speciaal voor u op maat. Zoekt u alvast een toepasselijke kleur? Op deze website kunt u de leverbare kleuren  van de keukenschorten vinden. Geeft u aan ons uw keuze door, samen met de gewenste tekst en wij maken voor u een prijsopgave.
Zoekterm volwassenen: Gala – 88010
Zoekterm kids: Gala Kids – 00599

 

Geboorte
Voor een groot wonder als de geboorte van een baby bedrukken wij kleine rompertjes. Wij hebben standaard teksten maar ook is het mogelijk dat u uw eigen unieke tekst bedenkt. Een bedrukt lint voor de versiering van uw cadeau maakt het helemaal af. Laat u informeren naar de mogelijkheden en prijzen.

nummerstickers rompers bedrukt zuid-scharwoude langelijk   nummerstickers geboorte bedrukt lint zuid-scharwoude

 

T-Shirts, polo’s, sweaters, overalls
T-Shirts, sweaters en polo’s zijn enkele voorbeelden van kledingstukken die wij leveren en bedrukken. Het merk en model kunt u heel eenvoudig vanuit uw stoel uitkiezen op deze website. Geeft u aan ons uw keuze door, samen met de gewenste tekst en wij maken voor u een prijsopgave.

   bedrukt t-shirt kermisshirts zuid-scharwoude landelijk  bedrukt textiel overal cadeau zuid-scharwoude langedijk

 

Zelf textiel aanleveren
Het is ook mogelijk zelf textiel aan te leveren. Vele jongerenclubs hebben kermissen bezocht of vakanties gevierd met door ons bedrukte shirts. Zij kochten zelf de benodigde t-shirts en wij verzorgden de ontwerpen en de bedrukking. Wilt u weten wat zoiets gaat kosten? Bel ons gewoon of stuur een mail met uw wensen.

 

Offerte aanvragen (vrijblijvend)


Bestel hier uw huisnummer-stickers

slim