Voorwaarden

Onze voorwaarden voor de levering van nummerstickers

Onze voorwaarden zijn eenvoudig en normaal leesbaar. Indien er voorwaarden blijken te ontbreken mogen wij deze aanvullen op elk tijdstip.

 

U bestelt via handmatig formulier of via internet. U kunt uw bestelformulier bezorgen of per post versturen. De datum van binnenkomst tellen wij als bestelmoment.

Over een levering mogen wij 4 werkdagen doen. Wij hanteren een schema die minder dan 4 werkdagen telt. Het schema is als volgt: woensdagnacht 05.00 uur is de sluiting voor het ophalen op zaterdag. Bestellingen die wij donderdagmorgen ontvangen en op zaterdag staan aangevinkt voor ophalen riskeren dus dat zij 3 dagen plus 1 week op hun bestelling moeten wachten. Zondagnacht om 05.00 uur is de sluiting voor het ophalen op woensdag. Bestellingen die wij maandagmorgen ontvangen en op woensdag staan aangevinkt voor ophalen riskeren dus dat zij 3 dagen plus 1 week op hun bestelling moeten wachten.

Indien er verwarring is over de sluittijd/sluitdag van de bestelling en u bent ons inziens te vroeg met ophalen dan gaan we daarover niet in discussie. Wij tonen u hooguit de datum van noteren of inkomende dag/tijd van uw ingezonden formulier. Wij kunnen u dan uitnodigen bij een volgend ophaalmoment.

U betaalt bij ophalen, contant en gepast.

Indien u geen contant geld heeft, weigeren wij de levering. U mag dan terugkomen met gepast contant geld op een nader af te spreken moment. Wij mogen daartoe uitwijken naar het eerstvolgende ophaalmoment.

Indien u geen gepast geld heeft en wij hebben geen wisselgeld, dan weigeren wij de levering. Tenzij u het wisselgeld als fooi wilt geven. U mag ook terugkomen op een nader af te spreken moment. Wij mogen daartoe uitwijken naar het eerstvolgende ophaalmoment.

Bij verwarring over aantal huisnummers en ingevuld bedrag staken we de productie en nemen contact op. Pas na antwoord en daarna onze bevestiging kunt u uw nummerstickers ophalen op het dan aangegeven moment.

Bij fouten in onze productie, bijvoorbeeld in aantal of in nummer, mogen wij onze fout herstellen en u uitnodigen op een nader af te spreken moment. Wij mogen daartoe uitwijken naar het eerstvolgende ophaalmoment.

Wij leveren geen garantie op de eenmaal bevestigde huisnummers op de rolemmers die wij hebben geleverd.

Het materiaal welke wij hanteren voor alle huisnummer-stickers voor de rolemmers zijn in hoogglans, wit en voor buitengebruik geschikt, het materiaal wordt vanuit de fabriek gegarandeerd voor ten minste 8 jaar.


Bestel hier uw huisnummer-stickers

slim