Glas- en spiegeldecoratie

Glasfolie voor ramen en spiegels, van ontwerp tot kant en klaar eindproduct

Een keukenraam, voordeur, bovenlicht. Een spiegel in de badkamer, keuken of kantoor. Wij maken in een handomdraai een persoonlijk ontwerp geheel naar uw wens. De uitvoering is mogelijk in speciale glasfolie met zandstraal-effect, in dekkend wit of compleet zonwerend.

 

kerst decoratie winkel stickers zelfklevend

Decoratie op raam en/of spiegel
Heeft u een idee of bent u nog helemaal blanco hoe uw raam of spiegel eruit zou mogen zien. Het ontwerp dat u kiest kan standaard zijn of voor u op maat gemaakt. Wij doen dat graag voor u. Van ontwerp tot en met de uitvoering, desgewenst op locatie. Wilt u de mogelijkheid de decoratie ooit te verwijderen, kiest u dan voor uitvoering in glasfolie in wit of met zandstraal-effect. Wilt u een permanent karakter aanbrengen, dan kiest u voor zandstralen. Ook dat regelen wij voor u.

 

Prijsvoorbeeld kerst stickers
Voor zeer tijdelijke toepassing hebben we speciale folie die eenvoudiger loslaat, bijvoorbeeld als het feest weer voorbij is. Een stickervel met daarop de afbeelding als in bovenstaande foto, met een afmeting van 55 cm breed en 30 cm hoog betaalt u slechts € 24,95 inclusief btw.

 

Zonwerende glasfolie
Wij beschikken tevens over de mogelijkheid om uw ramen zonwerend te maken. Diverse soorten glasfolies zijn aantoonbaar geschikt voor een prettiger woon- en werkklimaat. Ook beheersen wij de technieken voor het werend maken van uw autoruiten.

 

nummerstickers opkikker droppot etiket  stickers langedijk droppot etiket snoeppot 2,5 liter blokker

Cadeau van glas
Het leuke van folie is dat het overal op aangebracht kan worden. Een ontwerp maakt een eenvoudige glazen pot al snel persoonlijk en bijzonder. Leuk om te geven als cadeau bij bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum, geboorte, ziekte of afscheid. Zie hier de speciale pagina over persoonlijke etiketten.

 

Offerte aanvragen (vrijblijvend)


Bestel hier uw huisnummer-stickers

slim