Rolemmer cijfers

Plak eenvoudig vooraf uw huisnummers op uw nieuwe rolemmers

Uw nieuwe rolemmer op straat tussen al die andere nieuwe rolemmers. Ziet u het al voor u. Dat is straks zoeken naar een speld in de hooiberg. Wat gaat u doen om uw emmers herkenbaarheid mee te geven? Bent u radicaal en pakt u de spuitbus en voorziet u de emmers van een groot huisnummer. Plakt u een gratis reclamesticker van een of ander bedrijf in een hoekje zodat u alleen weet dat het uw rolemmer is. Vroeg of laat zal deze loslaten omdat het waarschijnlijk niet is gemaakt voor buitengebruik.

Links en rechts hebben we allemaal kennis gemaakt met de creatieve oplossingen van onze buurtgenoten. Nummerstickers helpt u, -uw buurt, -uw dorp, -uw gemeente met een nette, eenduidige oplossing. Doe ook mee!

 

Eenduidige uitstraling
Bij Nummerstickers pleiten wij voor een zo mooi mogelijk straatbeeld, ook wanneer het bakkendag is. Met vast duidelijk lettertype, gezet in 4 cm hoogte, in wit uitgevoerd, bieden wij de mogelijkheid om alle inwoners van de gemeente Langedijk tegen een aantrekkelijk tarief huisnummers te plakken. Doe ook mee en ga voor een eenduidige uitstraling. Omdat u het kunt afhalen in uw eigen dorp is het super eenvoudig en kostenbesparend.

 

Chip en huisnummer
De nieuwe rolemmers zijn voorzien van een chip: bij uitgifte wordt geregistreerd aan welk adres de betreffende rolemmer is uitgegeven. Dan is het wel zo prettig dat uw 3 rolemmers duidelijk zijn voorzien van uw eigen huisnummer. U kunt onze professionele nummerstickers plakken op het deksel en/of op de voorzijde van de rolemmers. Dan is het voor iedereen zichtbaar en grijpt u nooit meer mis.

 

Drie zelfklevende huisnummers
Aan 1 zijde uw huisnummer netjes op elke rolemmer volstaat al voor afdoende herkenning. De drie zelfklevende huisnummers plakt u eenvoudig op het deksel of op de voorzijde van uw 3 nieuwe rolcontainers. U wilt dat ook? Vul het formulier in, digitaal of handmatig, stuur het toe en wacht maximaal 4 werkdagen. Daarna kunt u het ophalen en direct contant (gepast) afrekenen. Een kind kan de was doen.

 

Zes zelfklevende huisnummers
Wilt u uw 3 rolemmers nog meer herkenbaarheid geven, dan kunt u ervoor kiezen op het deksel en op de voorzijde van de rolemmers een huisnummer te plakken. Dan bestelt u 6 zelfklevende huisnummers. U vult het formulier in, digitaal of handmatig, stuurt het toe en wacht maximaal 4 werkdagen. Daarna kunt u het ophalen en direct contant (gepast) afrekenen. Simpeler kan niet.

 

In 1x aanbrengen
Wij vervaardigen uw huisnummers voor u persoonlijk. Heeft u een huisnummer bijvoorbeeld bestaande uit drie cijfers, dan krijgt u drie cijfers op één velletje, zodat u het in 1x kunt aanbrengen.

 

Materiaal
De nummerstickers zijn standaard 4 cm hoog en wit van kleur. Prima leesbaar en toch subtiel. De kwaliteit van de stickers zijn uitstekend, ze krimpen niet en ook de lijmlaag vergaat niet door de zon waardoor de randen gaan omkrullen. Kortom, ze blijven netjes op zijn plek. Voorwaarde is wel dat u de stickers goed aandrukt en de onderlaag vrij is van vettigheid.

 

Ophaalmomenten
Heeft u een bestelling geplaatst? Houd dan rekening met onze openingstijden voor het ophalen. We hebben gekozen voor 2 openingstijden om u zo gericht mogelijk en snel mogelijk te helpen. Op die dagen zijn we voorbereid op uw komst, zijn we u direct van dienst en kunt u snel weer door. De ophaalmomenten / openingstijden zijn op:
• woensdagmiddag van 14.30 tot 15.30 uur
• zaterdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur

 

Afrekenen contant
U bestelling betaalt u contant wanneer u uw nummerstickers komt ophalen. Graag met gepast geld voor een vlotte doorstroom. U kunt bij ons niet pinnen.

 

Bestel hier uw nummerstickers

nummerstickers mos reclame rolemmer gemeente landelijk


Bestel hier uw huisnummer-stickers

slim