Auto – glas – hout – beton etc.

Een persoonlijke raamsticker, decoratieve muursticker of grappige autosticker

In Zuid-Scharwoude maken we mooie en functionele zelfklevende teksten. Wij maken bijvoorbeeld uw raamsticker, tekst voor op de muur of op de auto. Wij bieden voor elk wat wils. Een persoonlijke zelfklevende tekst is altijd leuk om cadeau te doen. Staat uw toepassing er niet tussen, laat ons weten wat uw wensen zijn. De materialen en snij-apparatuur die wij in huis hebben bieden allerlei mogelijkheden.

 

Persoonlijke raamstickers
Wilt u in een bepaalde ruimte minder inkijk? Uw voordeur of raam van uw huiskamer toveren wij eenvoudig om zodat u van meer privacy kunt genieten. Wij hebben professionele etched glass folie die, eenmaal aangebracht, een zandstraal effect geeft. Dan heeft u wel het licht van buiten maar geen inkijk. U kunt de folie egaal laten maar bijvoorbeeld ook letters en cijfers uitsparen. Ook kunnen wij illustraties / lijntekeningen verwerken. Wij maken graag een mooi ontwerp voor u. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij de folie bij u thuis aanbrengen.

 

muurstickers decoratie op muur sjablonen

Decoratieve muursticker
Een kale muur is een prima plek voor een leuke tekst. Bijvoorbeeld in uw woonkamer, slaapkamer of badkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kiest u voor direct klaar, dan hebben wij mooie matte of glanzende zelfklevende folie die u in 1x kunt aanbrengen. Wilt u een specifieke kleur dan leveren wij de schildermal zodat u die na aanbrengen zorgvuldig kunt inschilderen. Heeft u de tekst? Dan maken wij het ontwerp. Wedden dat u blij wordt van het resultaat.

 

Grappige autosticker
Een oude auto wat opvrolijken, een boodschap duidelijk te maken of om een andere reden. Het is altijd leuk om uw bolide net wat meer eigen te maken of op te laten vallen. Een persoonlijke tekst over bijvoorbeeld het rijgedrag is sowieso leuk om cadeau te doen. De materialen die wij gebruiken zijn allemaal geschikt voor buitengebruik, dezelfde folies worden ook toegepast bij professionele autobelettering.

  nummerstickers autosticker decoratie zuid-scharwoude  nummerstickers raamsticker decoratie zuid-scharwoude

 

Een goed huisnummerbord
Huisnummerborden zijn er in alle kleuren en stijlen. Het ene bordje is gewoon leuk maar nauwelijks leesbaar, het andere bordje is functioneel maar niet persoonlijk en weer een ander bordje kan gewoon bijna niet gevonden worden in het donker. Vaak storen de mensen die u willen opzoeken zich nog het meest aan de beperkingen van een huisnummerbord. Gaat u daar iets aan doen?

Bij Nummerstickers maken we graag iets leuks voor u en helemaal past bij uw woning en uw smaak. Wij verzorgen uiteraard ook de bijbehorende teksten. Naar keuze kunt u zelf het bordje meebrengen, om te zien wat wij daarop kunnen maken. Het is ook mogelijk dat wij het bordje leveren. U kunt kiezen uit hout, kunststof, dibond of plexiglas en diverse soorten montagemogelijkheden.

 

Offerte aanvragen (vrijblijvend)


Bestel hier uw huisnummer-stickers

slim